Auto Sajam

CITROËN PROSLAVIO PRVI ROĐENDAN DS3

Stotinjak primjeraka CITROËN DS3, koji pripadaju članovima web foruma DS3 Spirit iz cijele Europe, pojavio se na auto-moto stazi Ferté Gaucher 02. travnja 2011. te uveličalo ovaj poseban dan susreta predstavnika Marke s poklonicima nove generacije.

S više od 80 000 prodanih automobila od lansiranja u ožujku 2010., CITROËN DS3 zaista oduševljava, o čemu svjedoči i web forum DS3 Spirit koji okuplja tisuće poklonika prvoga pripadnika linije DS. Među kolekcionarima legendarnih povijesnih modela marke CITROËN, ova zajednica korisnika interneta čini novu generaciju ljubitelja Marke.

U crnoj mat boji specijalne serije Série Noire ili u izvedbi DS3 Racing, razvijenoj od ekipe CITROËN RACING, CITROËN DS3 poprima raznolika lica i odgovara svima koji su u potrazi za izuzetnim stilom, osjećajem u vožnji i profinjenošću. Ovaj izvanredan fenomen za noviji model, okupljanje strastvenih vlasnika, tako potvrđuje uspješno lansiranje CITROËN DS3, čija se jedna trećina proizvedenih primjeraka prodaje u izvedbi s najvišom razinom opreme.

Više od 200 članova foruma DS3 Spirit iz cijele Europe susreli su se s timom koji je radio na projektu DS3. Instruktori su vodili dinamične radionice, a sudionici su imati priliku sjesti za upravljač modela CITROËN DS3 Racing, kako bi upoznali te na stazi ocijenili njegovo jedinstveno prianjanje uz podlogu.

Ovaj dan bogat emocijama završio je slikovitom paradom svih primjeraka modela CITROËN DS3, okupljenih kako bi zajedno proslavili i čestitali rođendan prvom pripadniku linije DS!

source : www.autosajam.info