Auto Portal

Citroen proslavio prvi rođendan modela DS3

Stotinak Citroena DS3, koji pripadaju članovima web foruma DS3 Spirit iz cele Evrope, pojavilo se na auto-moto stazi Ferté Gaucher pre nekoliko dana kako bi obeležili prvi rođendan modela DS3. Od lansiranja u martu prošle godine DS3 je prodat u 80.000 primeraka.

Web forum DS3 Spirit okuplja hiljade ljubitelja prvog pripadnika linije DS. Među kolekcionarima legendarnih istorijskih modela marke Citroen ova zajednica korisnika Interneta čini novu generaciju ljubitelja marke.

U crnoj mat boji specijalne serije Série Noire ili u verziji DS3 Racing, razvijenoj od ekipe Citroen Racing, Citroen DS3 poprima raznolika lica i odgovara svima koji su u potrazi za izuzetnim stilom, osećajem u vožnji i profinjenošću.

Na proslavi rođendana više od 200 članova foruma DS3 Spirit iz cele Evrope susrelo se sa timom koji je radio na projektu DS3. Instruktori su vodili dinamične radionice, a učesnici su imali priliku da sednu za upravljač modela Citroen DS3 Racing kako bi upoznali i na stazi ocenili njegovo ponašanje.

Dan je završen paradom svih primeraka modela DS3, okupljenih kako bi zajedno proslavili i čestitali rođendan prvom pripadniku linije DS.

source : www.autoportal.rs